Kreator voor een concert naar Tilburg

Geschreven door op 11 mei 2016 om 12:56
Kreator - Foto: Christiaan Misje (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Duitse Thrashmetalband Kreator komt naar Nederland! In februari staan ze samen met Sepultura, Soilwork en Aborted voor een exclusieve show in 013.

Kreator concert

Kreator gaat als headliner op tour in Europa! Natuurlijk slaan ze 013 Tilburg niet over. Op donderdag 2 februari 2017 nemen ze Sepultura, Soilwork en Aborted mee voor een grootse show.

Kreator tickets

Tickets voor het concert zijn reeds beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Kreator

Thrashmetalband Kreator is geen onbekende in de metalwereld. De thrashers zijn al actief sinds 1985 en zijn nu uitgegroeid tot een van de grootste thrashmetalbands. In 2014 hebben ze ook in 013 gestaan voor een uitverkochte show.

Het meest recente album ‘Phantom Antichrist’ is in 2012 uitgekomen, dus is het weer tijd voor nieuwe muziek! Tijdens het concert laten ze hun nieuwe nummers ook zeker horen.

De main act is dit jaar nog te zien op het Into The Grave Festival in Leeuwarden op 13 augustus en op het Alcatraz Festival in Kortrijk, België op 14 augustus.

Sepultura

De groove metalband komt helemaal uit Brazilië voor de tour! Zij bestaan zelf ook al 30 jaar en hebben dan ook veel fans. De band heeft al 13 albums uitgebracht waaronder ‘The Mediator Between Head and Hands Must Be The heart’. Momenteel werken de muzikanten ook aan een nieuw album dat eind dit jaar uitkomt.

Soilwork

Zweedse band Soilwork is in 1995 opgericht. De bandleden hebben jaren bewezen dat ze goed zijn in het leveren van goede melodeathmetal. Dit is ook te horen op hun album ‘The Ride Majestic’ en het gelijknamige nummer.

Aborted

Ook Aborted is geen onbekende in Nederland. De deathmetalband uit België heeft al eerder in 013 gestaan maar ook op vele andere locaties. In april hebben de Belgen hun nieuwe album ‘Retrogore’ uitgebracht.

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.