Imogen Heap & Frou Frou met ‘Mycelia World Tour’ naar De Meervaart

Geschreven door op 1 mei 2019 om 13:22
Imogen Heap - Fotocredits: Kris Krüg - Pop!Tech - Flickr (CC BY 2.0)

Imogen Heap gaat na acht jaar weer op tour! De Britse zangeres reist in november 2019, samen met Frou Frou, af naar Amsterdam als onderdeel van haar ‘Mycelia World Tour’.

Imogen Heap & Frou Frou naar De Meervaart

Imogen Heap komt naar Nederland! Op maandag 4 november 2019 treden de indie-pop zangeres en Frou Frou op in Theater de Meervaart te Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de ‘Mycelia World Tour’. Tijdens deze tournee reist het gezelschap van muzikanten langs maar liefst veertig steden wereldwijd met als doel het promoten van Mycelia’s ‘Creative Passport’. Het evenement bestaat uit het optreden van Imogen Heap & Frou Frou, talks, workshops en exposities.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier.

Mycelia

Het bedrijf Mycelia werd door Imogen Heap opgericht om de strijd aan te gaan met oneerlijke condities voor muzikanten. Zo zette de artieste een platform op genaamd ‘The Creative Passport’. Dit is een beveiligde database en community waar muzikanten met elkaar in contact kunnen komen en eenvoudig hun informatie kunnen updaten zonder dat externe partijen betrokken zijn. Op deze manier hebben artiesten meer controle en werkmogelijkheden. De zangeres hoopt met haar organisatie de muziekindustrie eerlijker en duurzamer te maken.

Bekijk hier een video waarin Imogen Heap uitlegt hoe haar ‘Creative Passport’ werkt:

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, myceliaformusic.org, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.