Chris De Burgh voor extra show naar Carré

Geschreven door op 9 september 2016 om 13:23
Chris de Burgh Carré Amsterdam, Chris de Burgh - Fotocredits: Laurent Tomassini | Wikimedia Commons

De ierse zanger Chris De Burgh komt voor een extra concert naar theater Carré. Op 28 april staat de zanger al in de Amsterdamse zaal, er is een extra show aangekondigd voor 29 april!

Chris de Burgh

Laurent Tomassini | Wikimedia

Chris De Burgh concert

De singer-songwriter Chris De Burgh komt in 2017 voor 2 shows naar Nederland! De eerste show is op 28 april 2017 in Carré Amsterdam, de extra aangekondigde show gaat plaats vinden op zaterdag 29 april 2017 op dezelfde locatie.

Chris De Burgh tickets

Kaarten voor het concert zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds gestart.

The Lady In Red

De 67-jarige zanger die bekend staat om zijn verwijzingen naar de Eerste en Tweede wereldoorlog heeft in zijn carriére al meer dan 20 albums uitgebracht. Met het nummer The Lady In Red dat hij in 1986 uitbracht had hij veel succes. De single ging ruim 8 miljoen keer over de toonbank en behaalde in 25 landen de nummer 1 positie. Het nummer is geïnspireerd op de eerste ontmoeting met zijn vrouw Diane. Zijn albums zijn wereldwijd zo’n 50 miljoen keer verkocht! In september 2014 bracht hij het album The Hands Of Man uit, in juni dat jaar was hij voor het laatst voor een concert in Nederland. Eind september wordt zijn nieuwe album A Better World verwacht!

YouTube player

Bron: Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.