Erik van Muiswinkel langs theaters met cabaretshow ‘De Oplossing’

Geschreven door op 21 november 2017 om 12:48
Erik van Muiswinkel - Fotocredits: Kennisland - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Komiek Erik van Muiswinkel begint aan een nieuwe show! De try-outs zijn in december en in februari 2018 gaat ‘De Oplossing’ echt van start.

Erik van Muiswinkel – De Oplossing

Sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) speelde Erik van Muiswinkel in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences, drie toneelstukken en drie solo-shows. Nu komt Erik met ‘De Oplossing’. De opvolger van ‘Schettino’ en ‘De Olieworstelaar‘ werpt een scherpe blik op allerlei zaken.

In de voorstelling gooit de cabaretier alle ramen en deuren open. Hij zingt en speelt, gist en vergist zich. Flinke grappen, relativeringen, en rake typeringen staan centraal in deze opvoering.

Tickets

Tickets voor Erik van Muiswinkel zijn onder andere te verkrijgen via de desbetreffende theaters.

Poelifinario

In 2013 en 2014 speelde de kleinkunstenaar zijn cabaretshow ‘Schettino‘. Dit schouwspel was gebaseerd op het tragische verhaal van de kapitein van het gekozen cruiseschip de Costa Concordia. Hiervoor ontving hij in 2014 de nationale cabaretprijs ‘De Poelifinaro‘. Deze prijs is bedoeld voor het aangrijpendste cabaretprogramma van het seizoen. De grappenmaker toonde wederom zijn rebelse karakter door de prijs niet te weigeren.

 

Bron: Bunkertheaterzaken

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.