Ruth Jacott geeft concerten in Nederland

Geschreven door op 6 juli 2015 om 18:30
Ruth Jacott - Bron: Screenshot YouTube

In 2016 zit Ruth Jacott alweer 30 jaar in het vak! Dit wordt groots gevierd met een Nederlandse tournee en een speciaal Greatest Hits concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Ruth jacott - Bron: YouTube

Ruth jacott – Bron: YouTube

Ruth Jacott concerten

Het concert vindt plaats op maandag 28 maart 2016 (2e Paasdag) in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Tijdens het “30 jaar hits concert” zal de zangeres haar allergrootste hits aan haar publiek voordragen.

Daarnaast is de sympathieke Jacott dit najaar in maar liefst vijf steden te zien tijdens haar Nederlandse Tournee: Vijf Steden Tour. 

Ruth Jacott tickets

Ruth Jacott is een echt podiumbeest. Met haar heerlijke stem, bruisende energie en opzwepende hits zijn haar concerten altijd een groot feest. Binnenkort gaat de populaire zangeres op verschillende locaties in Nederland optreden.

30 jaar Hits

Tickets voor het Greatest hits concert op 28 maart in Scheveningen kun je hier reserveren of via de website van het theater.

Vijf steden Tour

Naast het concert in Scheveningen tourt Ruth Jacott dit najaar door Nederland met haar Vijf Steden Tour. Bekijk hier de volledige speellijst.

Ruth Jacott

Ruth Jacott heeft eigenlijk geen introductie nodig. De zangeres heeft haar sporen in de Nederlandse muziek dubbel en dwars verdiend!
Jacott heeft veel hits op haar naam staan, waaronder Blijf bij mij, You’ve got a friend en natuurlijk Hartslag! In de afgelopen 30 jaar heeft ze vele Nederlandstalige albums gemaakt. Haar albums “Hou me vast”, “Geheimen“, “Hartslag” en “Vals Verlangen” hebben allemaal de status goud, platinum of zelfs dubbel platinum behaald.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.