Ruth Jacott het theater in met nieuwe tour

Geschreven door op 6 mei 2016 om 14:30
Ruth Jacott - Bron: Screenshot YouTube

Ruth Jacott gaat weer de theaters in! De zangeres bezoekt begin 2017 de Nederlandse theaters met haar nieuwste show Ruth.

Ruth jacott - Bron: YouTube

Ruth jacott – Bron: YouTube

Theatertour Ruth Jacott

Goed nieuws voor de fans van Ruth Jacott. De theaterdiva gaat vanaf februari 2017 het land door met een nieuwe theatertour. De show heet Ruth, en loopt tot eind april. In de drie maanden worden veel Nederlandse theaters bezocht.

Ruth Jacott kaarten

Tickets voor Ruth Jacott zijn onder andere te koop via de websites van de theaters waar ze gaat optreden. Houd goed de agenda’s van theaters in de buurt in de gaten, er moeten nog optredens bekend gemaakt worden.

Kijk hier voor de speellijst met beschikbare data en locaties.

Een persoonlijke tint

Jacott zit al 30 jaar in het vak, en heeft vele hits op haar naam staan. In deze tour gaat de zangeres in op haar professionele- en privéleven. Verwacht dus veel persoonlijke verhalen. Daarnaast zingt ze haar bekende nummers, maar speelt ze ook liedjes die ze altijd al had willen zingen. Bereid je dus voor op een mooie en gevarieerde avond!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.