Yes met bijzonder optreden in 2020 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 28 oktober 2019 om 14:02
Yes - Foto: Leticia Chamorro via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Yes komt terug naar Nederland! De Engelse progrockband staat in mei 2020 op het podium van de Utrechtse TivoliVredenburg.

Yes naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Yes. De legendarische groep komt naar de Utrechtse TivoliVredenburg voor een bijzonder optreden. De progrockers doen een exclusieve Nederlandse show rondom hun album ‘Relayer’ (1974). De avond is opgedeeld in twee delen. In het eerste deel spelen de mannen een selectie nummers uit hun vijftigjarige carrière, waarna in de tweede set het album ‘Relayer’ integraal gespeeld wordt.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 in de Grote Zaal. De deuren openen om 19:30 uur, waarna de show om 20:30 uur start.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere avond zijn vanaf woensdag 30 oktober om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Relayer’

‘Relayer’ is het zevende album van de Britse rockformatie en markeert het begin van een experimentele fase waarin de bandleden muziek op een avontuurlijke manier benaderen. Kant A van de plaat is hiervan een goed voorbeeld. Deze bestaat enkel uit het nummer ‘The Gates Of Delirium’, met een lengte van maar liefst 22 minuten.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.