WIN: 3×2 tickets voor show van comedian Marc Maron in Carré!

Geschreven door op 10 april 2018 om 17:07
Marc Maron - Foto persmail Greenhouse Talent

Marc Maron staat binnenkort in het Koninklijk Theater Carré en jij kunt erbij zijn! Artiesten Nieuws mag drie setjes van twee tickets weggeven voor de show op 23 april.

Win tickets voor Marc Maron in Carré!

Comedian Marc Maron maakte eind 2017 bekend dat hij naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam komt met zijn A Few Parts of the World Tour. En jij kunt hier bij zijn! Artiesten Nieuws mag in samenwerking met Greenhouse Talent maar liefst 3 x 2 tickets weggeven voor de show van de Amerikaanse komiek.

Wat moet je doen om kans te maken? Like de Facebookpagina van Artiesten Nieuws en tag je beste vriend of vriendin in onderstaande post. Wie weet zitten jullie dan op maandag 23 april in Carré bij de show van Marc Maron! De winnaars worden op maandag 16 april bekendgemaakt.

Vakman

De 54-jarige Maron zit inmiddels al meer dan twintig jaar in de entertainmentindustrie. Carré noemt de komiek dus niet voor niets een vakman in hart en nieren! Naast zijn stand-up comedyshows speelde Marc in verschillende films, schreef hij meerdere boeken en waren zijn comedy specials te zien op onder meer Netflix en Comedy Central.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Fun Content · Marc Maron Nieuws · Nieuws · Winnen