Tenacious D in Poppodium 013 Tilburg uitverkocht

Geschreven door op 24 oktober 2014 om 10:00

De show van Tenacious D in Poppodium 013 in Tilburg  is uitverkocht. Het concert verkocht binnen een kwartier volledig uit en verliep via de website van Ticketmaster.

De voorverkoop van het concert in Tilburg startte vandaag om 09.00. Heb je geen tickets voor het concert van Tenacious D kunnen bemachtigen, maar wil je hier toch graag bij zijn? Dan zijn hier nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Het komische rockduo noemt zichzelf  ‘de beste rockband ooit’  en staat vooral bekend om de combinatie van muziek en komisch acteerwerk op het podium.  Beide heren hebben naast een carrière als muzikant namelijk ook een loopbaan op het witte doek.

Tenacious D

Tenacious D

De komische rockband Tenacious Dbestaat uit de leden Kyle Gass en Jack Black. Het duo ontmoette elkaar in Los Angeles. Hier speelden ze beiden in de theatergroep The Actors Gang. Kyle leerde Jack gitaar spelen. Vervolgens besloten de twee een band te vormen: Tenacious D.

Na enkele shows te hebben gedaan, nam het duo een zestal korte komische films op voor HBO. Deze korte filmpjes zijn terug te vinden op de Tenacious D DVD – The Complete Masterworks. Een van de grootste hits van de band is Tribute. Volgens Jack Black is het nummer een verwijzing naar Stairway To Heavenvan Led Zeppelin. Ook Ben Stiller is in de videoclip te zien

Bekijk hieronder de videoclip en een live performance van Tenacious D’s grootste hit, Tribute.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Tenacious D Nieuws · Uitverkocht