Gordon is weer eens boos

Geschreven door op 2 november 2011 om 21:36
Gordon Heuckeroth - Fotocredits: Jan Ladage (wikiportrait) [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Zanger Gordon is weer eens boos, hij is weggelopen bij zijn eigen jubileumfeest bij 100% NL waar hij zijn twintigjarige jubileum zou gaan vieren.

Gordon is weer boos

Gordon was uitgenodigd door de radiozender om twee uur zijn jubileum te komen vieren, dit liep echter uit op een groot fiasco. Op de radio waren verschillende artiesten te horen maar een nummer van Gordon was er niet te horen en daar was hij niet blij mee:

“Zit je daar twee uur, twintig jaar carrière, 150 liedjes, daar kun je een paar leuke uren mee vullen, dan ga ik toch niet naar muziek van anderen zitten luisteren?”,

aldus Gordon in RTL Boulevard.

Hij vervolgt: “Ik voelde me diep beledigd. Ik heb al weinig tijd en ik doe veel voor ze, maar na twintig minuten ben ik weggegaan.” Dit was nou ook weer niet de bedoeling van 100% NL en volgens programmadirecteur Roland Snoeijer berust alles op een misvatting. Hoe dan ook Gordon lijkt niet veel zin meer te hebben in de zender: “De godganse dag hoor je Jan Smit en Nick & Simon, maar LA The Voives moet je met een zaklamp zoeken.”

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gordon Nieuws · Nieuws