Bruce Springsteen in 2023 naar Amsterdam en Landgraaf

Geschreven door op 24 mei 2022 om 10:52
Bruce Springsteen & E Street Band- Foto: Takahiro Kyono (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Bruce Springsteen en zijn E-Street Band komen naar Nederland! ‘The Boss’ geeft in mei 2023 een show in Amsterdam. In juni 2023 staat hij in Landgraaf.

Bruce Springsteen naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Bruce Springsteen! De legendarische muzikant keert in 2023 terug in Nederland voor twee gloednieuwe concerten. ‘The Boss’ reist op donderdag 25 mei allereerst naar Amsterdam voor een concert in de Johan Cruijff Arena. Enkele weken later, op zondag 11 juni 2023, staat Springsteen op het Megaland-terrein in Landgraaf, waar jaarlijks ook het Pinkpop festival plaatsvindt. Uiteraard is The E-Street Band bij beide concerten aanwezig.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf woensdag 1 juni verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.