Ronnie Flex werkt hard aan internationale hit

Geschreven door op 20 december 2015 om 16:03

Ronnie Flex heeft zichzelf met zijn hit Drank & Drugs goed op de kaart gezet. Hij heeft grote plannen en werkt momenteel hard aan een internationale hit.

Hulp van muziekproducent

Een internationale hit scoren kan hij niet alleen. Daarom heeft hij hulp ingeschakeld van muziekproducent Boaz van de Beatz, die eerder samenwerkte met Major Lazer, Pharrell, Katy Perry en Justin Bieber. “Ronnie is er bijna”, vertelt hij aan Het Parool.

Over de samenwerking met Boaz zegt hij: “Dan denk ik: het kan gewoon. Ik ben heel dichtbij.” De rapper wil dus dolgraag een Engels- of Franstalige hit online zetten, die het aantal views op YouTube van Drank & Drugs ver voorbij gaat. Of dit gaat lukken is nog maar de vraag.

De media versus Ronnie Flex

Afgelopen jaar heeft de rapper gemerkt dat hij zonder de hulp van media succesvol is geworden. “Vorig jaar voelde ik me geboycot door de media, nu kunnen ze echt niet meer om mij heen.

Dat is heel sick.” Daar mag hij best wat meer erkenning voor krijgen, vindt Ronnie. “Waarom ben ik nog niet gevraagd als jurylid van The Voice? Het maakt me ambitieuzer, ik wil het succes en respect blijven afdwingen.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Ronnie Flex Nieuws