Muse concert in Austin Texas live te volgen via Facebook

Geschreven door op 9 juni 2017 om 17:23
Muse - Fotocredits: Emilio Küffer - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Musers opgelet! De Britse rockers van Muse zullen in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juni hun concert live streamen op Facebook!

Muse streamt concert live op Facebook

Goed nieuws voor alle fans van Muse! De Britse band zal haar concert in Austin, Texas van zaterdag 10 juni live streamen via Facebook Live! Dit kondigde de band aan op haar sociale media.

De rockers betreden zaterdag om 21:10 uur lokale tijd het podium in de Amerikaanse stad. Wie de spectaculaire show van de rockers live wil volgen moet echter wel even opblijven: de show start namelijk op zondag om 04:10 uur Nederlandse tijd!

Stemmen

Tijdens de livestream heeft de band nog iets bijzonders in petto voor de kijkers! Zo krijgen kijkers de kans om te stemmen op drie nummers, die Muse vervolgens tijdens de show zal spelen.

Nieuw album?

Onlangs onthulde frontman Matt Bellamy dat de band “waarschijnlijk in 2018” met een nieuw album komt! Daarnaast komt het trio ook met een speciale ‘muzikale autobiografie’ bestaande uit de eerste twee albums van de fans, met nog nooit eerder gehoord materiaal en demo’s. De speciale release krijgt de naam ‘Origin of Muse’.

Wist je dat?

Artiesten Nieuws zette onlangs vijf interessante, grappige en bizarre feiten over de Britse rockers op een rijtje. Bekijk de video hieronder en abonneer op het YouTube-kanaal van Artiesten Nieuws!

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws