The Bootleg Beach Boys aankomend najaar naar Nederland

Geschreven door op 27 juli 2017 om 14:07
The Bootleg Beach Boys - Foto persbericht Q-Factory

Goed nieuws voor fans van The Beach Boys! In november komt het succesvolle eerbetoon The Bootleg Beach Boys naar de Q-Factory in Amsterdam en de Boerderij in Zoetermeer.

The Bootleg Beach Boys naar Nederland

Ben jij fan van de iconische Beach Boys? Dan is dit iets voor jou! Na uitverkochte shows in Ierland en Australië komt de succesvolle tributeband The Bootleg Beach Boys naar Nederland. Op dinsdag 14 november staat het schitterende eerbetoon in de Q-Factory in Amsterdam. Een dag later, op 15 november, staan de muzikanten in de Boerderij in Zoetermeer.

De tributeband brengt met haar vijf vocalisten, volledige band inclusief blazers en danseressen een ultieme Beach Boys-experience. Het collectief wordt internationaal geprezen en de Amsterdamse zaal meldt dat de band zonder twijfel voor een memorabele avond zal zorgen! Uiteraard zullen hits als ‘Surfin’ USA’‘Good Vibrations’ en ‘God Only Knows’ voorbijkomen. De band zal uitgebreid stilstaan bij Brian Wilsons legendarische plaat ‘Pet Sounds’.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Bron: Ticketmaster, Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.