Ariana Grande in zomer 2019 twee keer naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 17 december 2018 om 10:09
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

In augustus 2019 komt Ariana Grande naar Nederland! De zangeres geeft maar liefst twee shows in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Ariana Grande naar Amsterdam

Goed nieuws voor Arianators! Op vrijdagavond 23 augustus en zaterdagavond 24 augustus 2019 staat Ariana Grande in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit laat de zangeres weten in een tweet, waarin ze de speellijst voor haar ‘Sweetener World Tour’ bekendmaakt. De tour vindt plaats naar aanleiding van het gelijknamige album, dat in augustus 2018 uitkwam.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 20 december 2018 om 12:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Manchester

Vlak na een concert van Grande op 22 mei 2017 in Manchester, vond een terroristische aanslag bij de ingang van de zaal plaats. Hierbij vielen meerdere doden en gewonden. Ondanks de zware lading, komt de zangeres tijdens de ‘Sweetener World Tour’ toch naar Manchester. In haar Instagram story vertelde de artieste dat de show nog niet op de speellijst staat, omdat ze iets speciaals aan het regelen zijn: “We need a bit more time getting things together before we can announce that date but we are of course, coming and we love you.”

 

Bron: Instagram, arianagrande.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.