Youtube Cover Contest #4

Geschreven door op 13 november 2015 om 19:00
YouTube Cover Contest - Credits: Inge Peeters - (Redactie ArtiestenNieuws)

Iedere week vergelijken we twee knallende covers met de Cover Contest. Vandaag hebben we twee covers van Hollandse songs. Stem op jouw favoriete YouTube Cover!

cover contest9

Youtube Cover Contest

YouTube barst van het talent en dat is ook ons niet ontgaan. Net als Esmee Denters en Justin Bieber zo ooit ontdekt zijn, geven wij de kans aan YouTube talenten met deze Cover Contest om hun cover met de wereld te delen.

Elke week laten we twee nieuwe covers horen, jij kan stemmen op jouw favoriet met deze Cover Contest! Wij kunnen in ieder geval niet kiezen, kun je ons helpen?

Christiaan Hof

Wil je meer zien van Christiaan? Kijk dan op zijn YouTube Kanaal. Aan zijn filmpjes te zien heeft Christiaan veel humor. Ook heeft hij al verschillende eigen nummers online gezet die je ook zou kunnen bekijken. Hou je van zijn muziekstijl?

Michaël Smeers

Wil je meer zien van Michaël? Kijk dan even op zijn YouTube Kanaal of volg zijn Facebookaccount. Michaël heeft in 2011 meegedaan aan Idols in België en is daarmee tot de laatste 25 geëindigd. Sindsdien is hij hard aan de weg aan het timmeren, maar een doorbraak is er nog niet. Wat vind jij van zijn geluid?

Artiestennieuws zoekt Youtube talent!

Tip de redactie! Ben je laatst een geweldige cover tegengekomen, of heb je misschien zelf een cover op YouTube staan? Artiesten Nieuws is op zoek naar verborgen Nederlands talent op Youtube!

Stuur een mailtje naar: inge.peeters@artiestennieuws.nl met daarin de link naar de video o.v.v. YouTube Cover Contest.

youtube-cover

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Videos · Youtube Cover Contest