Nieuwe Single Paul McCartney met Natalie Portman en Johnny Depp (Video)

Geschreven door op 16 april 2012 om 13:50
Paul McCartney - Foto: Oli Gill - Wikimedia Commons

De legendarische artiest Paul McCartney heeft weer een nieuwe single! Dit maal heeft de ex-Beatle voor de bijbehorende clip wel een hele bekende toevoeging, want niemand minder dan actrice Natalie Port en acteur Johnny Depp zijn erin te zien, bekijk hem hier!

De zanger presenteert hiermee de tweede single van alweer zijn 15de studioalbum. ‘My Valentine’ is namelijk afkomstig van ‘Kisses On The Bottom’, wat afgelopen februari uitkwam. Het album bevat met name covers van McCartney en een eigen nummer, waaronder dus deze single.
Naast de samenwerkingen op het album van Eric Clapton en Stevie Wonder heeft McCartney dus twee grote hollywoodsterren gestrikt als figuranten zijn zelf geregisseerde videoclip, waarin de acteurs de bijbehorende songtekst in gebarentaal vertolken.
Hiervoor zijn uiteindelijk drie versies opgenomen, namelijk een met elke acteur los van elkaar en in combinatie.

Voor Depp is dit overigens niet de eerste keer dat hij zijn gezicht laat zien bij de grote popartiesten, zo was hij afgelopen week nog als gastgitarist te zien bij de band Marilyn Manson voor een optreden in Los Angeles.

My Valentine only Natalie Portman:

YouTube player

 

Overzicht van Paul McCartney Nieuws
Overzicht van Johnny Depp Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.