Nieuwe Clip Black Keys ‘The Baddest Man Alive’ (VIDEO)

Geschreven door op 23 oktober 2012 om 9:45
The Black Keys - Fotocredits Kenny Sun - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

The Black Keys hebben de video van hun nieuwste plaat ‘The Baddest Man Alive’ uitgebracht. De plaat is een samenwerking met RZA van Wu Tang Clan en wordt de soundtrack van de nieuwe film ‘The Man With The Iron Fists’.

Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat The Black Keys samen met Wu Tang Clan- rapper RZA de soundtrack maken voor de film ‘The Man With The Iron Fists’, die geregisseerd en geschreven is door RZA. De film, die in samenwerking is gemaakt met Quentin Tarantino, zal vanaf begin februari 2013 ook in Nederland te zien zijn.

Het lijkt er op dat het een vriendendienst is van RZA om The Black Keys te vragen voor de soundtrack van zijn nieuwe film. Het Amerikaanse rock-duo werkte al eerder samen met RZA op het album Blacroc, dat de band in 2009 uitbracht.

Gisteren werd op YouTube ook de video uitgebracht van de single. Het is een kung-fu achtige video waarbij RZA en The Black Keys in gevecht raken over een gelukskoekje. Even verder in de video wordt Black Keys frontman Dan Auerbach in zijn gezicht geslagen door RZA met een dode vis.

Overigens komen The Black Keys op 3 december nog naar Nederland. Ze geven dan namelijk een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er zijn via deze ticket-marktplaats eens bekijken. Daar bieden verschillende aanbieders nog kaarten aan voor het concert.

Bekijk de clip van ‘The Baddest Man Alive’ hier onder en laat weten wat je er van vindt! Mocht je nog op zoek zijn naar kaartjes voor het concert van The Black Keys, kijk dan even bij viagogo die vast nog wel aanbod heeft.

The Black Keys / RZA – The Baddest Man Alive

YouTube player

Overzicht van The Black Keys Nieuws
Overzicht van RZA Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · RZA Nieuws · The Black Keys Nieuws · Videos