De energieke zanger van Chef’Special is even niet meer zo energiek

Geschreven door op 13 maart 2015 om 14:43
Chef'special - Foto: Oscar Anjewieden - (Bron: (CC BY-ND 2.0) Flickr)

De optredens die Chef’ Special komend weekend zou gaan geven, zijn helaas uitgesteld. De zanger van de band, Joshua, heeft een keelontsteking en is daarom niet in staat het podium te betreden.

De shows van Chef’ Special op 13 en 14 maart in Heineken Music Hall zijn verplaatst naar 1 en 2 mei. De band liet dit weten in een berichtje op Facebook.

UITSTEL CONCERTEN CHEF’ SPECIAL

“Met pijn in ons hart moeten we jullie mede delen dat de keelontsteking van Joshua niet voldoende hersteld is. Op advies van de dokter mag hij niet gaan optreden”, laat de band donderdagavond weten op Facebook. “Dat we balen is een understatement. De shows van 13 en 14 maart zijn verplaatst naar 1 en 2 mei en we hopen jullie daar allemaal te zien! Bezoekers die verhinderd zijn op de nieuwe data kunnen tot en met 29 maart 2015 een mail met de aankoopbevestiging van de tickets versturen naar chefspecial@agentsafterall.nl waarna de ticketprijs (exclusief servicekosten) wordt gerestitueerd.

Chef'Special - Foto: Oscar Anjerwieden - (Bron: Flickr)

Chef’ Special – Foto: Oscar Anjerwieden – (Bron: Flickr)

EERDER CONCERT VAN CHEF’ SPECIAL OOK VERZET

Op 8 maart schreef de band ook al een soort gelijk bericht op Facebook: “De griep die heel Nederland in zijn greep houdt, heeft nu ook ons te pakken. Helaas kunnen we daarom de show van vanavond in Duycker niet doen. De show is verplaatst naar donderdag 19 maart, tickets blijven geldig. Kun je niet op 19 maart? Neem dan conctact op met Duycker. Wij gaan er alles aan doen om voor de HMH-shows weer helemaal fit te zijn!” Helaas is het ze dus niet gelukt om beter te worden voor de shows in de HMH. Laten we hopen dat Joshua snel van zijn keelontsteking af is!

NIEUWE EP CHEF’ SPECIAL: SHOT IN THE DARK

Op maandag 9 maart heeft Chef’ Special een nieuwe EP uitgebracht. De EP genaamd ‘Shot In The Dark’ is op vanaf 29 april te koop op Bol.com. Wel is het mogelijk om alvast een exemplaar te reserveren. De EP bevat vier gloednieuwe nummers. Hun voorgaande album ‘Passing Through’ werd al met lovende reacties ontvangen. Wederom verwachten we weer hitmateriaal van de band.

Open de EP op Spotify.

 

OVER CHEF SPECIAL

Chef’Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd door de vijf muzikale vrienden. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska. In 2010 bracht de band een videoclip uit van de single ‘Too far gone’. Voor die clip heeft de band de vakjury- en publieksprijs gewonnen op het Nederlands Online Filmfestival. Het speciale aan deze videoclip is dat Matthijs van Nieuwkerk en het programma De Wereld Draait Door er een belangrijke rol spelen. Kijk hieronder naar het succesvolle filmpje.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.