Amerikaanse band Calexico voor show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 11 april 2018 om 11:27
Calexico, 2015-04-25 on stage at "Den Atelier", Luxembourg. From left to right: Jairo Zavala, John Convertino, Jacob Valenzuela, Martin Wenk, Sergio Mendoza, Joey Burns, Ryan Alfred. Auteur: Zippo Zimmerman. (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

Calexico komt naar Nederland! Op zaterdag 25 augustus staat de Amerikaanse band op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Calexico in Utrecht

Goed nieuws voor alle fans van country en mariachi. Deze twee muziekstijlen worden door de band op uiterst vakkundige wijze gecombineerd tijdens hun optredens. De avond in TivoliVredenburg belooft zodoende een spectaculair evenement te worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende vrijdag 13 april om 10.00. Ticketmaster zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Calexico

De groep werd in 1990 opgericht door de muzikanten Joey Burns en John Convertino. Calexico is de grensstad tussen Mexico en Amerika en zodoende is de muziek ook een mix uit het beste van deze twee landen. De band combineert de mariachi met country en doet dit met veel passie en verve! Calexico fabriceerde tot nu toe acht albums en werkte samen met muzikale grootheden als Nancy Sinatra.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.