Armin van Buuren geeft extra show The Best of Armin Only op 12 mei

Geschreven door op 2 december 2016 om 16:33
Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

De eenmalige The Best Of Armin Only op 13 mei in de Amsterdam ArenA is zó populair, dat er een extra show op 12 mei bijkomt.

Extra show Armin Only

De show op 13 mei was binnen no-time uitverkocht en nu is er dus een extra The Best Of Armin Only aangekondigd op 12 mei. Armin van Buuren geeft de optredens in de Amsterdam ArenA ter ere van zijn 20-jarig jubileum als dj. Het zijn de grootste soloshows die hij ooit in Nederland gaf.

Armin Only kaarten

Tickets voor de show van 13 mei zijn dus inmiddels uitverkocht. Kaarten voor de extra show op 12 mei 2017 zijn direct in de voorverkoop gegaan via de website van het evenement. De verkooppunten zijn onder andere:

Primair: 

Armin Only – 13 mei (uitverkocht) Armin Only – 12 mei

Secundair:

Topticketshop (beide data beschikbaar)

Beste dj ter wereld

De Nederlandse dj is ontzettend populair: volgens DJ Mag Top 100 staat de dj al veertien jaar in de wereldwijde top vijf en maar liefst vijf keer mocht hij zich de beste dj van de wereld noemen. De afgelopen jaren ging hij verschillende keren op wereldtour onder de noemer Armin Only. Zijn laatste album Embrace is alweer zijn zesde.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.