De Toppers staan op 26 en 27 mei 2017 weer in de Amsterdam ArenA!

Geschreven door op 2 december 2016 om 13:31
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

De Toppers staan op 26 en 27 mei weer in de Amsterdam ArenA voor Toppers in Concert! Het thema van dit jaar is ‘Wild West, Thuis Best’.

Toppers in Concert 2017

Het glitter- en glamourtrio Jeroen van de Boom, Gerard Joling en René Froger staan samen met Jan Smit in mei voor alweer de 13e editie van Toppers in Concert met een groots feest in ArenA! Het wordt een wilde avond, want tijdens de concerten op 26 en 27 mei staat het thema Wild West, Thuis Best centraal. Het stadion wordt  daarvoor speciaal omgetoverd tot ’s werelds grootste Party Saloon. Natuurlijk kun je als vanouds weer meezingen en swingen met de allergrootste hits van toen en nu.

Dresscode

De voorpret begint natuurlijk al bij de outfit! De dresscode is voor het wilde westen-thema is haast vanzelfsprekend: glitter country rood! Denk aan cowboyhoeden en -laarzen, sherrifs, verentooien of sexy cowgirls. Als het maar helemaal over the top is!

Kaarten voor de Toppers

Tickets voor de 13e editie van Toppers in Concert inmiddels in de verkoop gegaan. Kaarten zijn o.a. te koop via de onderstaande verkooppunten:

Secundair:

Concertkaarten (beschikbaar)

Primair:

Concertkaarten (beperkt)

Gastartiesten

Uiteraard zijn er dit jaar ook weer vele gastartiesten van de partij, maar wie dat zijn, blijft nog even geheim. Vorig jaar waren bijvoorbeeld de Dolly Dots, Glennis Grace en 2 Brothers On The 4th Floor te gast!

Kersttoppers

Vorig jaar vierden de Toppers hun 12,5 jarig jubileum met een speciale kersteditie. Op 10 en 20 t/m 24 december gaven de mannen een reeks bijna uitverkochte kerstconcerten in de Rotterdam Ahoy. Daar waren onder andere O’G3ne, Lee Towers en André Hazes jr. te gast. Daarnaast kwam afgelopen september de cd en dvd van afgelopen editie uit, Toppers in Concert – Royal Night of Disco.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.