Show Jay-Z en Beyoncé in Amsterdam ArenA razendsnel uitverkocht!

Geschreven door op 19 maart 2018 om 10:38
Jay-Z en Beyoncé - eigen creatie, originele foto's Chicks With Guns Magazine (Flickr. CC BY-SA 2.0), Pete Sekesan (Wikimedia, CC BY 2.0)

De show van Beyoncé en Jay-Z is volledig uitverkocht! Reguliere tickets voor de show van het sterrenkoppel vlogen zoals verwacht binnen no-time de deur uit.

UPDATE 20-3: Goed nieuws! Beyoncé en Jay-Z hebben zojuist een extra show in de Amsterdam ArenA aangekondigd! Het stel staat ook op 20 juni op het Amsterdamse podium.

Jay-Z en Beyoncé in juni voor uitverkochte Amsterdam ArenA

Dat was snel! De show van Jay-Z en Beyoncé is uitverkocht! De tickets, die op maandag 19 maart in de reguliere verkoop gingen, waren al binnen 40 minuten vergeven. De rapper en zijn Queen B brengen hun On The Run II-tour zodoende naar een volle Amsterdam ArenA. Het koppel betreedt het Amsterdamse podium op dinsdag 19 juni.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren in de pre-sale of reguliere verkoop? Balen! Maar wij hebben een aantal tips voor je waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je ervan op de hoogte als er een extra concert wordt aangekondigd, of als er extra tickets vrijkomen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier wat meer, maar je bent er dan in ieder geval wel bij!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel grote media houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor grote shows zoals deze!

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te scoren? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.