Racoon volgend jaar april weer in de HMH/AFAS Live

Geschreven door op 2 december 2016 om 12:30
Racoon (ArtiestenNieuws)

Het is inmiddels traditie: de Zeeuwse band Racoon komt op 22 april voor een optreden naar de Heineken Music Hall (dan AFAS Live).

Racoon in HMH/AFAS Live

Het is inmiddels een traditie geworden: een optreden van Racoon in de Heineken Musical Hall. Ook in 2017 wordt die traditie voortgezet, want op 22 april staat de band weer voor een concert in de zaal, die dan AFAS Live heet. Naast bekende hits als No Mercy en Oceaan speelt de band ook nieuwe muziek, want de Zeeuwen zijn op dit moment hard aan het werk aan een nieuw album.

Racoon kaarten

Tickets voor het concert zijn vanaf maandag 5 december om 10:00 uur te koop. Kaarten zijn dan onder andere bij de volgende verkooppunten te verkrijgen:

Primair:

Racoon

Secundair:

Topticketshop

Traditie

Hoewel de band vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome stond, keren ze nu toch weer terug naar de kleinere Heineken Music Hall. Een jaarlijks optreden in die zaal is inmiddels traditie en kan dan ook niet op het concertlijstje van Racoon ontbreken. Halverwege dit jaar brachten de mannen een concertregistratie van hun concert van vorig jaar op cd uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.