André Rieu Ahoy Rotterdam concert op 22 december

Geschreven door op 20 april 2012 om 16:03
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

’s Lands bekendste violist en orkestleider André Rieu komt naar Ahoy Rotterdam! Op zaterdag 22 december komt de beroemde Maastrichtenaar inclusief orkest, solisten, tenors en sopranen naar de Rotterdamse zaal voor een optreden!

Dat is hiermee al de tweede Nederlandse toevoeging van vandaag, want vandaag werd ook al bekend dat een ruime 3 weken hiervoor de inmiddels 62-jarige ook al de Ziggo Dome Amsterdam aandoen.

De bekende Maastrichtenaar zal samen met het Johann Strauss Orkest, wat uit ruim 60 leden, de voorstelling volbrengen. Voorzien van optredens van solisten, tenors en sopranen uit alle windstreken van de wereld wordt er een kleurrijk optreden op poten gezet.

Overigens is Rieu het hele jaar al op tournee over de wereld. Want naast concerten in Europa gaat de orkestleider naar Zuid-Afrika en ook de oceaan over naar Brazilië.
Daarbij staat hij aankomende juni ook al voor een aantal optredens op zijn eigen Vrijthof in thuisstad Maastricht.
De kaartverkoop voor het concert in Ahoy start aanstaande vrijdag 21 april om 10.00, dat is dus morgen! De kaarten zijn verkrijgbaar via andrerieu.com en zijn beschikbaar vanaf 60 euro.

Is het uitverkocht, of wil ji nou naar bijvoorbeeld de Ziggo Dome of het Sportpaleis Antwerpen voor een van zijn concerten? Zoek dan via naar Andre Rieu Tickets via deze ticketvergelijker, hiermee vind jij officiële kaarten op een veilige website.

André Rieu – Ave Maria:

Overzicht van André Rieu Nieuws
http://www.andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.