Extra concert van U2 wederom binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 23 januari 2017 om 10:40
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

U2 is nog steeds razend populair. Het concert in de Amsterdam ArenA op 29 juli was snel uitverkocht en de extra show op 30 juli was wederom binnen no-time uitverkocht.

U2 uitverkocht

Flink balen voor alle fans die nog geen tickets hebben gereserveerd voor het extra concert van U2.

De kaartverkoop van het extra concert ging maandagmorgen om 10:00 uur van start. Duizenden fans stonden in de virtuele wachtrij op de website van Ticketmaster in de hoop tickets te kunnen reserveren.

Velen konden uiteindelijk met succes een kaartje bemachtigen. Helaas zijn er ook veel fans die net buiten de boot hebben gevist, want in no-time was U2 uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de kaartverkoop gemist, of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Geen paniek. Er zijn gelukkig een aantal manieren om alsnog aan een kaartje te komen. Plaats een oproep op je Facebookpagina, marktplaats of in het Facebookevent van één van de concerten. Tevens kun je de beschikbaarheid van optredens in het buitenland checken, meedoen aan winacties of je kaarten elders reserveren.

U2 tickets

Soms geeft het verkooppunt op een later tijdstip opnieuw een klein aantal tickets vrij. Het kan dus lonen om de primaire verkooppunten opnieuw te controleren op beschikbaarheid.

Tickets U2 Nederland (uitverkocht) Tickets U2 België (uitverkocht) Tickets U2 Duitsland (uitverkocht)

 

The Joshua Tree tour naar Amsterdam Arena

Deze maand werd aangekondigd dat de rockband naar Nederland komt met een gloednieuw tournee: The Joshua Tree tour. Op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli staat de vierkoppige Ierse band in de Amsterdamse Arena.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · U2 Nieuws