Wat kun je verwachten tijdens het concert van Céline Dion?

Geschreven door op 6 maart 2017 om 14:26
Céline Dion - Fotocredits: Anirudh Koul - Bron Wikimedia Commons CC BY 2.0

Voor het eerst in bijna tien jaar komt Céline Dion voor een concert naar Nederland. Op vrijdagavond 23 juni 2017 staat de zangeres in de GelreDome in Arnhem. Wat kun je allemaal verwachten van deze avond? Lees het hier!

Céline Dion GelreDome Arnhem

Zangeres Céline Dion komt in 2017 eindelijk terug naar Nederland. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat wij deze ster van wereldformaat voor een optreden mochten ontvangen. Op vrijdag 23 juni 2017 staat de Canadese zangeres in de Arnhemse GelreDome.

Het concert in Nederland maakt deel uit van een grote Europese tournee. Hierbij doet de diva onder andere Londen, Berlijn en Parijs aan.

Wat kun je allemaal verwachten?

Wat kun je allemaal verwachten op 23 juni? Een fantastische show voor oog en oor, opgevoerd door één van de succesvolste zangeressen aller tijden.

1. Een comfortabel concert

Normaal gesproken heeft GelreDome voor concerten een capaciteit van 33.000 mensen. Toch worden er voor dit optreden slechts 26.000 kaarten verkocht. De reden? Bij Céline Dion kun je alleen zitplaatsen boeken en geen staanplaatsen.

2. Een show zonder toeters en bellen

Veel toeters en bellen heeft de zangeres niet nodig: haar stem is zuiver en ze bereikt nog altijd moeiteloos de allerhoogste noten.

3. Een performer  met passie voor muziek

In elke noot hoor en voel Célines passie voor voor muziek. Dat kan ook niet anders. Deze wereldberoemde zangeres uit Canada heeft namelijk ruim 250 miljoen platen verkocht.

4. Een optreden van één van de grootste artiesten ooit!

Dion heeft vijf Grammy’s op haar naam staan en ontving ze onlangs de Diamond Award voor best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. Ook won de Canadese in 1988 het Eurovisiesongfestival voor Zwitserland en scoorde met ‘My Heart Will Go On’ van de succesfilm Titanic een van de grootste hits van de jaren negentig.

5. Een uitverkocht Gelredome

Tickets voor het concert van Céline Dion zijn vorige maand in de verkoop gegaan. In no-time waren alle concertkaarten bij het primaire verkooppunt volledig uitverkocht. Je kunt dus een volle Gelredome verwachten op 23 juni.

Primair verkooppunt:

Tickets Céline Dion (uitverkocht)

Secundair verkooppunt:

Tickets Céline Dion (beschikbaar)

6. Kortom, een geweldige show!

Dit concert wordt er één om nooit te vergeten. Kijk jij ook zo uit naar 23 juni? Laat het ons weten in een reactie onder het artikel of op onze Facebookpagina.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.