Liam Gallagher onthult naam eerste soloalbum via Twitter

Geschreven door op 6 maart 2017 om 12:40
Liam Gallagher - Alexander Frick - Bron: Wikimedia Commons

Oud-Oasis frontman Liam Gallagher heeft de naam van zijn nieuwe album onthuld! De zanger is momenteel hard aan het werk aan zijn eerste soloplaat.

Liam Gallagher – As You Were

Oud-Oasis frontman Liam Gallagher heeft via Twitter de naam van zijn eerste soloplaat bekend gemaakt! In een tweet onthult de zanger dat zijn nieuwe album de naam ‘As You Were’ krijgt. Over de releasedatum van de plaat is nog niks bekend.

Op Twitter reageren zijn fans in ieder geval enthousiast:

Liam versus Noel

In zijn tweet heeft Liam het, naast het bekendmaken van de titel van zijn plaat, ook over zijn haters. En daarbij praat hij over één hater in het bijzonder. Op sociale media wordt alweer druk gespeculeerd: heeft Liam het hier tegen zijn broer, Noel Gallagher?

De afgelopen weken haalde de oud-zanger van Oasis en Beadey Eye al veelvuldig uit naar zijn oudere broer. Zo had Liam commentaar op het optreden van Noel tijdens de BRIT Awards. Ook een aantal dagen daarvoor kon hij het niet laten om een sneer uit te delen.

De twee broers zijn al jarenlang verwikkeld in verschillende ruzies. Deze betekenden eind 2009 het einde van hun populaire band, Oasis.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.