Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland op Songfestival 2019

Geschreven door op 21 januari 2019 om 17:09
Eurovison in Concert, David Hasselhoff, Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival) Logo (Wikimedia Commons)

Na vele geruchten en speculaties is eindelijk de Nederlandse inzending voor het Songfestival bekend: Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op het ESF 2019!

Duncan Laurence naar Tel Aviv

Duncan Laurence gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. De singer-songwriter betreedt in mei 2019 het podium van het grote evenement. Met welk nummer de zanger gaat deelnemen, is nog niet bekend. Op donderdag 7 maart 2019 worden details rondom de mededeling van Duncan bekendgemaakt. In de tussentijd richt de artiest zich op de voorbereiding van zijn deelname.

Geruchten

Voor velen komt dit nieuws als een grote verassing. Het gerucht ging dat Eva Simons dit jaar het avontuur aan zou gaan. De zangeres hintte naar een deelname op sociale media. Ook lanceert zij vrijdag 25 januari 2019 een nieuwe single.

Team Ilse

Laurence werd bekend door zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014. De singer-songwriter koos toen voor Team Ilse deLange en schopte het tot de liveshows. Op de site van AVROTROS is te lezen dat Ilse volledig achter zijn deelname staat: “Duncan is heel bijzonder. Wat hij schrijft is heel erg internationaal. Het is authentiek. Het raakt in alles vind ik. Verder heeft hij ook de persoonlijkheid die bij zo’n groot avontuur hoort. Zijn prioriteiten liggen altijd bij de muziek.”

Bronnen: Twitter, Eurovision, AVROTROS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.