Wie stuurt Nederland dit jaar naar het Songfestival?

Geschreven door op 21 januari 2019 om 12:01
Het Grote Songfestivalfeest, Duncan Laurence, Eurovisie Songfestival - Fotocredits: Yaroslav Dorn - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Wie vertegenwoordigt Nederland dit jaar tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv? Er gaan veel geruchten rond, maar inmiddels zijn alle ogen op één zangeres gericht…

Nederlandse inzending Songfestival

Elk jaar blijft het weer spannend: wie stuurt Nederland naar het Eurovisie Songfestival 2019? Al maanden wordt er gespeculeerd over de aankomende editie in Tel Aviv. Nu lijkt één zangeres te hinten naar een deelname aan het jaarlijkse evenement… En dat is niemand minder dan Eva Simons!

Eva op social media

De artieste plaatste een screenshot van een bericht van NU.nl in haar Instagram story. Daarbij schrijft ze ‘benieuwd’ te zijn naar de Nederlandse kandidaat voor de editie van 2019. Ook liket de popdiva meerdere tweets die gaan over haar mogelijke deelname aan het Songfestival.

‘Like That’

Toevallig komt de zangeres binnenkort ook met een nieuwe single. Op Instagram laat de extravagante dame weten op vrijdag 25 januari 2019 een nieuwe track uit te brengen, genaamd ‘Like That‘. “This is only the beginning”, schrijft Simons bij haar bericht.

ESF

Het Eurovisiesongfestival vindt ook dit jaar weer plaats in mei. Op dinsdag 14 en donderdag 16 mei 2019 zijn de halve finales te zien. De finale van de 64e editie vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019. Vorig jaar won Netta Barzilai, de inzending uit Israël.

 

Bronnen: Instagram, Televizier

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.