Legendarische ska-band The Skatalites in juli naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 9 mei 2018 om 14:52
The Skatalites - By The All-Nite Images from NY, NY, USA (The Skatalites) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

The Skatalites komt weer terug naar Nederland! De legendarische ska-band geeft deze zomer een concert in het Amsterdamse poppodium Melkweg.

The Skatalites naar Melkweg

Goed nieuws voor liefhebbers van de muziekstijl SKA! The Skatalites komt naar Nederland! De legendarische ska-band staat op woensdag 25 juli 2018 op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

In 2016 waren de dame en heren te vinden in De Metropool in Hengelo. Destijds vierde de band zijn vijftigjarige bestaan!

Concertkaarten

Tickets voor The Skatalites zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.nl De kaarten voor het optreden zijn direct verkrijgbaar.

Ska

In de jaren ’50 ontstond op Jamaica een nieuwe muziekstijl. Mento, Calpyso en Afrikaanse ritmes werden vermengd met nieuwe, Westerse muziek tot het swingende ska. Wil je dus echte ska-muziek meemaken, dan moet je deze band live gaan zien!

YouTube player

Bron: Melkweg

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.