K3 is op zoek naar K3

Geschreven door op 18 maart 2015 om 17:41
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Vanmiddag om 15.00 uur heeft K3 een persconferentie gegeven rondom het gerucht dat ze zouden stoppen.

Het gerucht wordt beaamd, de zangeressen van K3 stoppen, maar K3 zelf niet! Er wordt een zoektocht gestart naar een nieuw trio dat zich K3 zal gaan noemen.

 

DE ZOEKTOCHT NAAR K3

Vanaf juni zullen de opnames starten voor de zoektocht naar de nieuwe K3. Het programma krijgt de naam: K3 zoekt K3. Het zal uitgezonden worden op VTM en SBS6. Iedereen kan aan dat programma mee doen door op de website te kijken van Studio100. Daar is meer informatie te vinden en tevens een inschrijfformulier. “Ik noem ons niet vervangbaar, maar opvolgbaar. Natuurlijk willen we geen meiden die PRECIES hetzelfde zijn als ons. Maar we zoeken wel drie meiden die passen binnen het plaatje van K3”, legt Kristel uit. Past jouw hoofd in dit plaatje?

 

WAAROM ZE STOPPEN

“Er is geen speciale reden waarom we juist NU stoppen”, vertelt Karin. “Er is geen ruzie en ook rebelse Josje is niet de reden. We vonden gewoon dat de tijd nu rijp is. Dat is een gevoel die we alle drie delen.” Maar we zijn nog niet van ze af. Tot dat de nieuwe groep is gevonden blijft de meidengroep ons verblijden met liedjes en optredens. Ook starten komende zondag de opnames voor hun nieuwe single: K3 loves you.

 

JOSJE ROEPT MEISJES MET DROMEN OP

“Dromen kunnen uitkomen, daar ben ik het levende bewijs van”, vertelt Josje. “Het eerste wat ik leerde toen ik bij K3 kwam was: alles begint met een goed liedje. We hebben niet het gevoel dat de liedjes op zijn, dus willen we de fakkel doorgeven. Hou je van zingen, dansen, acteren en vooral: hou je van kinderen? Pak dan je kans! Wie weet kun je net als ik je dromen waar maken.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · K3 Nieuws · Nieuws