OMG! Zayn Malik van One Direction gekaapt door rapper 50 Cent!

Geschreven door op 18 maart 2015 om 13:10
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Volgens Sugarscape zou rapper 50 Cent graag een samenwerkingsverband aangaan met One Direction-zanger Zayn Malik voor het platenlabel van 50 Cent.

One Direction kan maar beter uitkijken voordat ze dit 5e bandlid kwijt zijn. 50 Cent heeft zijn ogen op deze jonge artiest gericht.

MALIK ALS RAPPER

Zayn Malik heeft meerde malen door laten schemeren dat hij graag wil rappen. 50 Cent heeft dit opgepikt en zei het volgende: “Als Zayn zichzelf blijft kan hij inderdaad een goede rapper worden. Dan zal hij ook heel veel platen verkopen. Maar als hij er inderdaad wat van wil maken, dat moet hij bij de juiste mensen zijn; bij mij dus. Ik zou hem graag willen strikken. Ik wil hem helpen en dan zorg ik er ook voor dat hij met de grootste rappers mag werken.” Kan Zayn dit aanbod weigeren?

 

ZAYN DEED AUDITIE

Zayn is in 1993 geboren en opgegroeid in Bradford, Engeland. Met zijn interesse en talent voor R&B en rap deed hij auditie voor X Factor. Daar gaf hij zelf aan dat hij op zoek was naar een uitdaging. Je kan wel zeggen dat hij die uitdaging daarna meer dan gevonden heeft. Bekijk hieronder de audities van alle vijf de jongens, waaronder die van Zayn. Ze hebben na de audities duidelijk veel gewerkt aan hun performance.

 

TOEN ONTSTOND ONE DIRECTION

Na de audities van de vijf jongens, werd de boyband One Direction gevormd. Bekijk hieronder hoe blij de jongens waren met dit nieuws:

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.