Taylor Swift per ongeluk drie dagen lang te beluisteren op Spotify

Geschreven door op 8 december 2015 om 11:34
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Een nummer van Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift is per ongeluk op Spotify terechtgekomen. Het nummer was drie volle dagen te beluisteren via de streamingdienst.

I Knew You Were Trouble

Het nummer I Knew You Were Trouble wat alweer in 2012 door de zangeres werd uitgebracht stond voor een korte tijd op Spotify. Het nummer dook op als een song van de band Lostprophets en bleef daarom onontdekt op de streaming site staan. Het nummer was drie volle dagen te beluisteren voordat Spotify het ontdekte en vervolgens verwijderde.

Taylor Swift vs. Spotify

Het is al een tijdje bekend dat Swift geen grote fan is van Zweedse streamingdienst Spotify. De zangeres heeft haar complete catalogus, nadat deze miljoenen keren beluisterd was, laten verwijderen omdat ze de vergoeding die ze kreeg veel te laag vond. Swift heeft daarentegen al miljoenen platen verkocht en ze vind het belangrijk dat artiesten hun kunsten verkopen voor de juiste prijs.

Lostprophets

De band Lostprophets is voor velen geen onbekende. De band kwam vrij recent nog zeer negatief in het nieuws. De Britse post-hardcore band is uit elkaar gegaan nadat bekend werd dat zanger en frontman Ian Watkins zich schuldig heeft gemaakt aan kindermisbruik. De overige bandleden zijn verder gegaan onder de naam No Devotion met een andere frontman.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws · WTF