Rockband Taking Back Sunday samen met Frank Iero naar Nederland!

Geschreven door op 13 september 2016 om 13:34

De Amerikaanse rockband Taking Back Sunday is al 18 jaar actief in de muziek business. Op 16 september komt het alweer 7e album van de heren uit: ‘Tidal Wave’. Een bijbehorende tour kan daarom natuurlijk niet uitblijven!

Tidal Wave

In 1999 begon het allemaal voor de Amerikaanse band Taking Back Sunday. De band verwisselde verschillende keren van leden, maar is sinds 2010 weer bij elkaar met de originele bezetting.  Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat de heren de studio weer in waren gedoken om aan nieuw materiaal te werken, nu is het dan eindelijk zover!

Het nieuwe album Tidal Wave ligt op 16 september in de schappen. Om het nog mooier te maken gaan de mannen ook gelijk op tour! Op zaterdag 25 februari staat de band in TivoliVredenburg in Utrecht.

In het voorprogramma staat de zanger en gitarist: Frank Iero. Afgelopen weekend was hij nog te zien in Concerto in Amsterdam voor een in-store optreden en signeer sessie. Frank Iero was jarenlang gitarist van de populaire band My Chemical Romance. In 2013 stopte de band ermee en ging hij voor een solo-carrière.

Taking Back Sunday tickets

Vrijdag om 10:00 gaan de tickets in de verkoop via de website van Tivoli en Ticketmaster.

YouTube player

 

Bron: Tivoli

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws