John Mayall met jubileumshow naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 8 mei 2019 om 11:49
John Mayall - Fotocredits: livepict.com - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)
UPDATE 10-5-2019: John Mayall heeft meer Nederlandse tourdata bekendgemaakt! Zo betreedt de muzikant op donderdag 31 oktober 2019 het podium van Metropool te Hengelo. Een dag later, op vrijdag 1 november, is de blueslegende te zien in Muziekgieterij Maastricht. Kaarten voor beide shows zijn vanaf zaterdag 11 mei 2019 te verkrijgen via Ticketmaster.

John Mayall keert terug naar Nederland! De ‘Godfather of British blues’ reist in oktober 2019 af naar de Amsterdamse Q-Factory voor een speciale jubileumshow.

John Mayall naar Q-Factory

John Mayall komt op maandag 28 oktober 2019 naar Nederland voor een bijzonder optreden. De blueslegende betreedt deze avond namelijk het podium van de Amsterdamse Q-Factory als onderdeel van zijn ’85th Anniversary Tour’. Klassiekers als ‘All Your Love’ en ‘Room To Move’ komen ongetwijfeld voorbij tijdens de jubileumshow. Eerder, in april 2019, vierde de muzikant zijn verjaardag met een concert in De Oosterpoort te Groningen.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 11 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Mayall

Mayall speelde een grote rol in de Britse blues-scene in de jaren zestig. Met zijn band The Bluesbreakers veranderde de muzikant het imago van het genre bluesrock. De formatie scoorde hits met nummers als ‘Looking Back’ en ‘Congo Square’. Daarnaast stond de inmiddels vijfentachtigjarige artiest op de bühne met onder meer Eric Clapton, Peter Green, Mick Fleetwood en Mick Taylor. Het meest recente album van de blueslegende, ‘Nobody Told Me’, verscheen in februari 2019.

Beluister hier het nummer ‘What Have I Done Wrong’, afkomstig van deze nieuwe plaat:

YouTube player

 

Bronnen: Q-Factory, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.