Selah Sue voor concerten naar Groningen, Utrecht en Tilburg

Geschreven door op 20 september 2016 om 11:14
Selah Sue - Foto: Piotr Drabik - Wikimedia Commons

Selah Sue geeft in december drie concerten in Nederland! De Belgische singer-songwriter is dan te zien in De Oosterpoort, TivoliVredenburg en 013!

Selah Sue

Foto: Piotr Drabik – Wikimedia Commons

Selah Sue concerten

De zangeres staat op zondag 4 december in de Groningse Oosterpoort, op woensdag 7 december in het Utrechtse TivoliVredenburg en op vrijdag 9 december in 013.

Selah Sue tickets

Kaarten voor de shows zijn o.a. verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De ticketverkoop voor alle concerten start om 10:00 uur op woensdag 21 september.

Soulpop van Vlaamse bodem

Selah Sue, die werd geboren als Sanne Putseys, is in zowel binnen- als buitenland bekend. Haar succesverhaal begon toen ze de eer had om in het voorprogramma van landgenoot Milow te spelen. Inmiddels heeft de 27-jarige Vlaamse echter ook eigenhandig ons land veroverd met haar prachtige soulpop, waarin ze ook genres als reggae en jazz verwerkt. Naar welke show je ook gaat, bereid je maar voor op een bijzonder sfeervolle avond met deze Belgische sterartieste!

Bron: Oosterpoort / TivoliVredenburg / 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.