Selah Sue met akoestische shows naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 20 december 2017 om 10:41
Selah Sue TivoliVredenburg, Selah Sue - Foto Eddy Berthier (Wikimedia Commons, public domain)

Selah Sue komt terug naar Nederland! De Belgische singer-songwriter komt in mei 2018 naar TivoliVredenburg, De Oosterpoort en De Vereeniging, voor een aantal akoestische shows.

Selah Sue met akoestische show naar poppodia

Goed nieuws voor fans van Selah Sue! De Belgische zangeres en gitariste is na een periode van rust en de geboorte van haar zoon weer helemaal terug! De singer-songwriter gaat in 2018 terug naar de basis en het begin van haar carrière, door intieme akoestische shows te spelen.

Selah brengt deze akoestische show op donderdag 10 mei naar De Vereeniging in Nijmegen. Een dag later, vrijdag 11 mei, is TivoliVredenburg in Utrecht aan de beurt. Op zaterdag 12 mei staat de zangeres in de Groningse Oosterpoort.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Vlaamse artieste zijn onder andere verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

‘Reason’

Selah Sue werd in het Vlaamse radioprogramma Volt aan het grote publiek voorgesteld door de populaire Belgische singer-songwriter Milow. Dit was het startsein van een succesvolle carrière en in 2011 verscheen haar eerste, gelijknamige debuutalbum.

In 2015 verscheen opvolger Reason’. De plaat werd zowel in Nederland als België een groot succes en bereikte de eerste plaats in de album hitlijsten van beide landen. Eind 2016 was de zangeres voor het laatste in Nederland te zien, toen ze langs verschillende poppodia trok.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...