Judith Hill in 2019 naar Zoetermeer en Amsterdam

Geschreven door op 27 november 2018 om 13:45
Judith Hill - Fotocredits: Medill DC - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Judith Hill, achtergrondzangeres van onder andere Stevie Wonder, komt in het voorjaar van 2019 naar De Boerderij en Paradiso Noord! 

Judith Hill naar Paradiso Noord

Op zondag 13 januari 2019 staat Judith Hill voor een concert in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Een paar maanden later keert de artieste terug naar Nederland voor een tweede show. Deze vindt plaats op woensdag 24 april 2019 in de Amsterdamse Paradiso Noord.

Kaartverkoop

Kaarten voor de show in De Boerderij zijn reeds verkrijgbaar. Tickets voor het optreden in Paradiso Noord gaan op woensdag 28 november 2018 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Back In Time

In het voorjaar van 2015 bracht de zangeres haar debuutalbum ‘Back In Time’ uit. Deze plaat produceerde zij in samenwerking met Prince en kwam uit op zijn label NPG Records. Ruim drie jaar later, in november 2018, is de opvolger ‘Golden Child‘ te beluisteren.

Beluister haar nieuwste tracks hieronder:

Samenwerkingen

Op vierjarige leeftijd schreef Judith haar allereerste nummer. Jaren later werd zij de achtergrondzangeres voor grote artiesten als Stevie Wonder en Michael Jackson. Tevens is dit muzikale avontuur uitgelicht in de Grammy bekroonde film ‘20 Feet From Stardom‘. Hiernaast heeft Hill in het voorprogramma van Josh Groban, John Legend en Prince gestaan.

 

Bron: Paradiso, Boerderij, judithhill.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.