The Killers komen op 14 juni met nieuwe track ‘The Man’!

Geschreven door op 12 juni 2017 om 10:10
The Killers - Foto Badjonni (Flickr)

Goed nieuws voor fans van The Killers! De Amerikaanse band komt op 14 juni hoogstwaarschijnlijk met een nieuw nummer genaamd ‘The Man’!

Nieuw nummer The Killers

Het is een tijdje stil geweest rond The Killers. Het laatste album ‘Battle Born’ is inmiddels alweer vijf jaar oud en kerstalbum ‘Don’t Waste Your Wishes’, een compilatie van alle kerstnummers van de band, is de laatste officiële release van de rockers. Maar de Amerikaanse band is eindelijk terug!

Op woensdag 14 juni komt de band hoogstwaarschijnlijk met een nieuw nummer, genaamd ‘The Man’. De uit Las Vegas afkomstige band veranderde op maandag 12 juni de omslagfoto op haar Facebookpagina. Hierop is een zwart-wit afbeelding te zien van een jongen in een woestijn, inclusief de eerdergenoemde datum en songtitel. Enkele dagen eerder plaatste de band al een teaser van nieuwe muziek.


Vijfde studioalbum

Na een lange afwezigheid en soloprojecten van bandleden Brandon Flowers, Ronnie Vanucci Jr. en Mark Stoermer, lijkt de band weer helemaal terug te zijn! In april lieten zanger Flowers en drummer Vanucci al weten dat de nieuwe plaat “bijna klaar” was.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.