Musical ‘Was Getekend, Annie M. G. Schmidt’ nu in theaters

Geschreven door op 15 november 2017 om 16:50
Was Getekend. Annie M.g. Schmidt - Screenshot perspresentatie YouTube

Goed nieuws voor liefhebbers van de schrijfkunsten van Annie M. G. Schmidt! Je kunt nu het theater bezoeken voor de musical ‘Was Getekend, Annie M. G. Schmidt’.

‘Was Getekend, Annie M. G. Schmidt’ in diverse theaters

Ruim 100.000 mensen bezochten de musical’, die 24 september 2017 in première ging. Het stuk wordt gezien als een eerbetoon aan de bekende dichteres en schrijfster Annie M. G. Schmidt. De voorstelling is te bezoeken in verschillende Nederlandse theaters. Het toneelstuk is gebaseerd op het boek ‘Anna, het leven van Annie M. G. Schmidt’, geschreven door Annejet van der Zijl.

Het verhaal

Het succesvolle boek, waarop de musical is gebaseerd, gaat over het leven van Annie M. G. Schmidt. Dichteres en auteur is bekend dankzij de vele musicals, tv-series, gedichten en boeken die zij schreef. Enkele bekende nummers zijn: ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’, ‘Vluchten kan niet meer’ en ‘Margootje’.  In het theaterstuk wordt de vraag wie de vrouw achter de schrijfster is beantwoord. De spectaculaire musical bevat humor en bekende nummers van Annie M. G. Schmidt en Harry Bannink.

Tickets

Benieuwd naar de voorstelling? Tickets voor de musical zijn onder andere te verkrijgen via de het onderstaande verkooppunt:

Tickets Primair

 

Cast

De rol van van Annie M. G. Schmidt wordt vertolkt door Simone Kleinsma. Ook William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak hebben een rol in de populaire musical.

 

Bron: www.stage-entertainment.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·