Kevin Bridges volgend jaar naar Utrecht en Amsterdam

Geschreven door op 26 oktober 2018 om 13:01
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Kevin Bridges duikt de Nederlandse zalen in! De comedian staat in april 2019 op het podium van TivoliVredenburg en theater De Meervaart. 

Kevin Bridges naar Utrecht en Amsterdam

De shows van Kevin Bridges vinden plaats in de lente van 2019. Op maandag 1 april staat de entertainer in de rode zaal van theater De Meervaart in Amsterdam. Woensdagavond 3 juli is hij te zien in zaal Hertz van poppodium TivoliVredenburg te Utrecht. Beide optredens maken deel uit van zijn ‘The Brand New Tour’.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op maandag 29 oktober 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

Over Kevin

Op 17-jarige leeftijd gaf Kevin zijn eerste performance. Zelf had hij destijds nog nooit een stand-up show live gezien. Vijf jaar later, door zijn BBC One debuut in de Comedy Roadshow van Michael McIntyre, werd de artiest razend populair. Volledig uitverkochte voorstellingen over de hele wereld volgden. Het grote succes werd Kevin op zijn 29e teveel en hij kwam in een burn-out terecht. Momenteel staat de comedian al in uitverkochte zalen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Impressie

Bekijk hieronder een kort fragment uit één van zijn eerder gegeven shows.

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, kevinbridges.co.uk, theguardian.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.