Lewis Capaldi in februari 2020 naar AFAS Live

Geschreven door op 2 september 2019 om 10:22
Lewis Capaldi - Foto: Justin Higuchi (Flickr, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Lewis Capaldi! De Schotse singer-songwriter keert in februari 2020 terug naar Nederland voor een concert in AFAS Live.

Lewis Capaldi naar AFAS Live

Lewis Capaldi kondigde aan het begin van het jaar al een concert in TivoliVredenburg aan. De show, die aankomend najaar plaatsvindt, is al tijden uitverkocht en daarom pakt de singer-songwriter het volgend jaar een stukje groter aan! Capaldi keert op donderdag 13 februari terug in Nederland voor een show in AFAS Live te Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 6 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Divinely Uninspired to a Hellish Extent’

De sympathieke Schot brak in 2017 door bij het grote publiek met zijn track ‘Bruises’. De humoristische muzikant bracht twee jaar later, in mei 2019, zijn debuutalbum ‘Divinely Uninspired to a Hellish Extent’ uit. De plaat werd een doorslaand succes in het Verenigd Koninkrijk en ook buiten de grenzen van zijn thuisland werd Capaldi steeds bekender.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.