Queen + Adam Lambert aankomende zomer naar Rotterdam Ahoy!

Geschreven door op 7 februari 2018 om 10:07
Queen + Adam Lambert - Foto: Raph_PH (Flickr CC BY 2.0)

Goed nieuws! Queen en Adam Lambert keren aankomende zomer terug naar Nederland! De iconische band en de zanger reizen op 27 juni naar Rotterdam voor een show in Ahoy.

Queen + Adam Lambert naar Rotterdam Ahoy

Goed nieuws voor fans van Queen! De iconische Britse band keert aankomende zomer terug naar Nederland voor een show in Rotterdam Ahoy. Natuurlijk is de Amerikaanse zanger Adam Lambert ook hier weer van de partij! De rockers betreden het Rotterdamse podium op woensdag 27 juni.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de legendarische rockers zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Legendarisch

Het iconische Queen behaalde haar legendarische status sinds haar oprichting in 1970 natuurlijk met zanger Freddie Mercury. De band scoorde in de jaren zeventig en tachtig enorme wereldhits met tracks als ‘Bohemian Rhapsody’‘We Are The Champions’‘Don’t Stop Me Now’ en ‘I Want To Break Free’.

Sinds het overlijden van Freddie Mercury in 1991 deelde de band al met verschillende zangers het podium, voordat Adam Lambert in 2011 de eer kreeg om zich bij Brian May en Roger Taylor te voegen. In 2017 stonden de rockers nog in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.