The Black Keys voor concert naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Geschreven door op 2 juli 2014 om 11:39
Dan Auerbach (The Black Keys) - Fotocredits Sxanthony - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

The Black Keys komen naar Amsterdam en Antwerpen voor een concert in de Ziggo Dome en het Sportpaleis. De Het concert zal plaatsvinden op maandag 23 februari 2014 in Amsterdam. Op 24 februari staat de Amerikaanse band in Antwerpen.

Het concert van The Black Keys maakt deel uit van de ‘Turn Blue World Tour’. De tournee is vernoemd naar het gelijknamige nieuwe album van de band
Momenteel staat de band op verschillende festivals in Europa. Na het festivalseizoen vertrekt de band terug naar Amerika voor de aftrap van de wereldtournee in Columbus, Ohio.
The Black Keys braken in 2010 door met het album ‘Brothers’. Bekende hits van dit album zijn: ‘Tighten Up’ en ‘Howlin’ For You’. De populaire band heeft inmiddels acht studioalbums uitgebracht waarvan ‘Turn Blue’ de laatste is.

Voorverkoop The Black Keys

Tickets voor het concert van The Black Keys in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan aanstaande vrijdag 4 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. De concertkaarten kosten tussen de € 43,- en € 54,- per stuk. De kaartverkoop vindt plaats op de website van Ticketmaster.

De voorverkoop van The Keys in het Sportpaleis in Antwerpen zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Concertkaarten kunt u reserveren op de website van Teleticketservice. Tickets kosten hier tussen de € 35,- en € 45,- per stuk.

Heb je de voorverkoop gemist of is het concert uitverkocht?

Kaarten zijn vaak nog wel verkrijgbaar bij secundaire verkooppunten. Via een secundaire ticketshop betaald u echter soms een hogere prijs dan bij reguliere verkooppunten. Wilt u het concert van toch niet missen? Bestel dan hier uw Black Keys Tickets.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.