Magic Mike gaat op wereldtour en komt naar Nederland!

Geschreven door op 28 september 2016 om 12:01
Magic Mike - Foto: Discutivo - Bron: CC Flickr

De bekende film Magic Mike komt naar Nederland! Niet alleen Nederland is een van de gelukkige landen. Magic Mike gaat namelijk op wereldtour!

Magic Mike op Wereldtour

Yes! Een liveshow van Magic Mike. De wereldtour begint in Maart 2017 in Las Vegas en daarna gaan de mannen de rest van de wereld over.

“Ik zat te denken; wat is de volgende stap voor Magic Mike? 2D hebben we al twee keer gedaan en 3D is al sinds Avatar niet meer cool.”

Channing Tatum gaat mee!

Voor de echte Channing Tatum fans is het opletten geblazen! De acteur gaat mee op tour, maar zal niet elke avond meedoen aan de show. Channing houdt zich ook bezig met het regisseren van de shows. Maar niet getreurd, er zijn zeker nog veel andere sexy mannen die meedoen aan de shows. Of Channing meedoet in de Nederlandse show is nog niet bekend.

Gebaseerd op de film

De shows zijn gebaseerd op Club Domina uit de tweede Magic Mike film. De choreografie wordt verzorgt door Alison Faulk en Teresa Espinosa, beiden hebben de choreografen ook meegewerkt aan de films.

“We willen een plek voor vrouwen creëren die hun gentlemen’s club is. Het mag absoluut niet sleazy zijn. Vrouwen hoeven zich niet nerveus of onveilig te voelen: we willen de plek juist het tegenovergestelde laten zijn,”

aldus Channing in een interview met Cosmopolitan.

Goed nieuws

Channing liet het goede nieuws weten via zijn Facebook en Instagram.

Tickets Nederlandse show

De datum dat de sexy mannen naar Nederland komen is nog niet bekend. Zolang de datum niet bekend is weten we nog niks over de verkoop voor de tickets. Als hier meer informatie over vrij komt lees je het hier!

TIP: Kun je niet wachten tot de liveshows van Magic Mike? De mannelijke stripformatie ‘The Chippendales’ reist dit najaar door Nederland met de niets verhullende ‘Break The Rules’ tour.

Magic Mike

Het verhaal van de film verwijst naar de jeugd van Channing Tatum. Channing was stripper op 19-jarige leeftijd in Tampa, Florida. De film speelt zich ook voornamelijk af in Tampa en soms in Los Angeles. Channing speelt zelf ook de hoofdrol in de film, namelijk Mike Lane. Mike’s droom is om zelf meubels te maken, maar daar heeft hij het geld nog niet voor. Om het geld bij elkaar te krijgen doet hij verschillende klusjes in de bouw, herstelt hij auto’s en werkt hij als danser in eens stripclub voor vrouwen. In de bouw ontmoet Mike, Adam.

Mike neemt Adam mee naar de club en stelt voor om Adam te laten dansen als een andere danser uitvalt. Na die avond sluit hij zich aan bij het Xquisite-team. Al snel vervalt Adam in de levensstijl van de dansers en gaat het fout. Hij gebruikt drugs en begint met dealen. Als Mike’s huis wordt vernield door schuldeisers, nadat Adam zijn drugs kwijtraakt geeft Mike een groot deel van zijn spaargeld voor de meubelzaak af om Adams leven te redden.

Bron: Cosmopolitan, AD, Leeshetnu, Glamour

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws