Bring Me The Horizon deelt album details

Geschreven door op 26 april 2017 om 13:43
Bring Me The Horizon - 013 Tilburg - ©Tess Cordewener (ArtiestenNieuws)

Ben jij ook zo benieuwd hoe het nieuwe album van Bring Me The Horizon gaat klinken? De mannen laten weten wat voor album het wordt!

Bring Me The Horizon over nieuw album

In 2015 bracht de band het album That’s The Spirit uit. De reactie van de fans op het album was erg verschillend. De mannen hebben hiermee een hoop nieuwe fans binnen gesleept, maar sommige oude fans willen liever het zware materiaal. Toetsenist Jordan Fish spreekt zich uit over het komende album.

“Ik denk dat niemand van ons dat weet. Er zijn een aantal dingen dat het sowieso niet wordt. Het wordt geen popalbum. Ik denk dat we nooit een volledig, saai popalbum maken. Het wordt ook geen super zwaar album. We zullen waarschijnlijk stukjes pakken van wat we deden op Sempiternal en delen van wat we deden op That’s The Spirit, en vanuit daar zullen we er een andere draai aan geven,” vertelt Fish over de richting van het album.

Hoge verwachtingen van fans

Omdat de fans zo van mening verschillen over de verschillende albums, is de vraag wat de band doet met die meningen ook wel op zijn plaats. Het antwoord hierop: wij laten ons niet beïnvloeden door wat anderen willen.

“Ik snap dat er een hoop mensen zijn die willen dat we super zware muziek maken, en er een hoop mensen zijn die alleen ons laatste album leuk vinden en niet van zwaardere muziek houden. We willen gewoon iets schrijven dat goed is. In welk genre dat pas, daar mag iemand anders zich druk om maken.”

Luister hier naar True Friends:

YouTube player

Bron: Smashpress

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.