10 nieuwe singlereleases uit de eerste week van 2019

Geschreven door op 4 januari 2019 om 16:16
reggaeconcerten - Fotocredits Robert Looij (Wikimedia Commons)

Een nieuw jaar is aangebroken, dat betekent tijd voor nieuwe muziek! De redactie heeft 10 nieuwe releases uit de week van 31 december 2018 tot en met 4 januari 2019 op een rijtje gezet. 

Paul McCartney – Get Enough


Na het uitbrengen van zijn zeventiende studioalbum Egypt Station, is Paul McCartney terug met een nieuwe single ‘Get Enough’. Het nummer is gemaakt in samenwerking met Zach Skelton en OneRepublic’s Ryan Tedder.

YouTube player

Kenny B ft. Perle Lama – Ik Ben Hier


Op 25 januari 2019 brengt Kenny B zijn nieuwe album ‘Hoe Dan Ook’ uit! Deze week deelde de zanger zijn nieuwe song in samenwerking met Perle Lama: ‘Ik Ben Hier’. In het voorjaar van 2019 tourt hij overigens langs meerdere poppodia.

YouTube player

Balthazar – I’m Never Gonna Let You Down Again


Balthazar heeft deze week het derde nummer, ‘I’m Never Gonna Let You Down’, van het nieuwe albumFever uitgebracht. Deze plaat staat centraal tijdens de aankomende tour waarmee de Belgische band in december 2019 ook naar AFAS Live komt.

YouTube player

Hardwell ft. JGUAR – Being Alive


Hoewel Hardwell is gestopt met optreden, brengt de dj nog wel muziek uit! Sinds vrijdag 4 januari 2019 is dan ook zijn nieuwe dancetrack ‘Being Alive’ te beluisteren.

YouTube player

Backstreet Boys – No Place


De Backstreet Boys hebben het derde nummer, ‘No Place’, van het aankomende albumDNA gedeeld. Naar aanleiding van deze nieuwe plaat doet de band ook een uitverkochte Ziggo Dome aan in mei 2019.

YouTube player

Chris Brown – Undecided


Chris Brown heeft een nieuw nummer, genaamd ‘Undecided’. Deze track verschijnt waarschijnlijk op zijn nog te releasen plaat ‘Indigo’.

YouTube player

Bring Me The Horizon – Medicine


Bring Me The Horizon heeft een nieuw nummer van het nog te releasen album Amo gedeeld. Bekijk hieronder de videoclip voor de track ‘Medicine’.

YouTube player

Mike Posner – Move On


Mike Posner boekte in 2016 al groot succes met de hit ‘I Took A Pill In Ibiza‘. Op vrijdag 4 januari 2019 heeft de zanger een nieuw nummer uitgebracht. Hieronder is de videoclip voor de song ‘Move On’ te zien.

YouTube player

MIKA – Sound Of An Orchestra


Na het uitbrengen van het album ‘No Place In Heaven‘ in 2015, is MIKA terug met een nieuw nummer. De ‘Relax, Take It Easy’-zanger deelde deze week zijn nieuwe track ‘Sound Of An Orchestra‘, die tevens wordt gebruikt als ’theme-song’ voor de Italiaanse serie ‘La compagnia del cigno’.

YouTube player

Van Dik Hout – Één Nacht Eeuwigheid


Het heeft een aantal jaren geduurd, maar Van Dik Hout heeft een nieuwe track uitgebracht genaamd ‘Één Nacht Eeuwigheid’. Vanwege het 25-jarig bestaan van de band, gaan de mannen in 2019 op clubtour.

YouTube player

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.