R. Kelly kan docu over seksmisbruik niet tegenhouden

Geschreven door op 4 januari 2019 om 15:13
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

De documentaire ‘Surviving R. Kelly’ wordt toch uitgezonden door Lifetime. Kelly dreigde Lifetime aan te klagen voor de documentaire, maar de zender deinst niet terug. 

Surviving R. Kelly uitgezonden

Lifetime heeft besloten om de documentaire ‘Surviving R. Kelly’ uit te zenden ondanks dreigementen van Kelly’s advocaat om juridische stappen te zetten tegen de docu. Volgens de advocaat zit ‘Surviving R. Kelly’ vol met leugens verteld door de slachtoffers die in de serie voorbijkomen. Donderdag 3 januari 2019 werd het eerste deel van de docu toch uitgezonden.

Surviving R. Kelly

In de serie vertellen meerdere mensen, waaronder zijn ex-vrouw en ex-vriendinnen, over hun relatie met R. Kelly. Een groot deel van de vrouwen die aan het woord komen in de docu, beschuldigt Kelly van seksueel misbruik, machtsmisbruik en seks met minderjarigen. Ook komt broer Corey Kelly aan het woord. HYij vertelt over het seksueel misbruik waar hij en Robert Kelly in hun jeugd slachtoffer van waren.

De documentaire is opgesplitst in drie afleveringen van twee uur. Doel van de docu is volgens maker Dream Hampton om vrouwen die slachtoffer zijn geweest van seksueel misbruik een stem te geven en om het onderwerp bespreekbaar te maken.

Bekijk hier de trailer van ‘Surviving R. Kelly’:

Bronnen: TMZ, Detroit Free Press, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · R.Kelly Nieuws · Weetjes
Responsive Menu
Add more content here...