Bruno Mars trapt op 28 maart wereldtour af in Antwerpen!

Geschreven door op 15 november 2016 om 11:23

Bruno Mars doet een show in het Sportpaleis! De zanger komt op 28 maart 2017 naar Antwerpen als onderdeel van zijn ’24K Magic World Tour’. 

Bruno Mars ’24K Magic World Tour’ 2017

Dat de zanger een optreden zou gaan doen in Antwerpen, wisten we al even, maar nu weten we ook wanneer! Bruno Mars trapt zijn uitgebreide 24K Magic World Tour door Europa en de VS op 28 maart 2017 af in het Sportpaleis in Antwerpen! Naast dit optreden doet hij ook een show in de Ziggo Dome in Amsterdam op 9 mei.

Bruno Mars tickets

Kaarten voor het concert van Bruno Mars in het Sportpaleis gaan aanstaande maandag 21 november om 10:00 uur in de voorverkoop. De tickets zijn onder andere via de volgende kanalen verkrijgbaar:

Primair:

Live Nation

Secundair:

Topticketshop

’24k Magic’

De wereldtournee staat ik het teken van het gelijknamige nieuwe album 24K Magic dat vanaf 18 november in de winkels ligt. Op dat album staat niet alleen de gelijknamige hit, maar ook andere nummers die het gevoel van de jaren 70 en 80 naar boven halen. Het is alweer zijn derde plaat en het is de opvolger van Bruno’s succesvolle album Unorthodox Jukebox uit 2012.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.